CURSUSSEN

Vind je het enorm leuk om te fotograferen met jouw (semi) professionele camera maar kom je maar niet verder dan de 'auto' stand? Ben je ook zo jaloers op foto's van vrienden en kennissen terwijl je apparatuur tot veel meer in staat zou moeten zijn? Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden van jouw camera is het handig dat je de basisbeginselen van fotografie en de werking en invloed van bijvoorbeeld het diafragma, de sluitertijd en de ISO-stand onder de knie krijgt.

 

Het klinkt misschien allemaal erg technisch, daarom nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de basiscursus fotografie. Ik neem je in maximaal 3 uur mee in de basisbeginselen van fotografie. Het is een klein stukje theorie maar vooral worden de verschillende instellingen getest zodat je ziet wat er met de foto's gebeurt.

 

De cursus kan op iedere gewenste locatie worden gegeven, ook bij jou thuis! Het is uiteraard mogelijk om familie, vrienden of kennissen uit te nodigen zodat de kosten van de cursus kunnen worden gedeeld. Voor meer informatie over de cursussen neem contact met ons op. 

 

Cursuskosten

  • Een cursus duurt 3 uur;
  • Op locatie naar keuze (mogelijkheid gebruik groot beeldscherm);
  • Er worden binnen een straal van 20 km rondom ’s-Hertogenbosch géén reiskosten berekend. Daarboven wordt er € 0,39 cent per gereden km berekend; 
  • Je kunt een cursus volgen als je een spiegelreflexcamera of een (systeem) camera hebt die je handmatig kan instellen; 
  • Aantal personen in overleg; 
  • Prijs: €249,00 (incl. btw) per cursus.