WONING & VASTGOED & INTERIEUR

Naast fotograaf ben ik ook werkzaam als vastgoedontwikkelaar voor nieuwbouwwoningen. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gebieden en de verkoop van vastgoed: van woningen en appartementen tot commercieel  vastgoed. Ik weet hierdoor als geen ander hoe belangrijk het voor de snelheid van de verkoop is om een woning of vastgoed goed in   beeld vast te leggen.

 

Dankzij mijn achtergrond weet ik precies waar potentiële kopers op letten wanneer ze vastgoedfoto’s bekijken. Bij    woningfotografie, interieurfotografie en vastgoedfotografie gaat het niet alleen om het duidelijk in beeld brengen van alle    ruimtes,  maar vooral om het vastleggen van de juiste sfeer,  de unieke elementen en de sprekende details.  Dit zorgt er immers voor dat de aandacht van potentiële kopers wordt getrokken én vastgehouden.   

 

Wat wordt verstaan onder woning, interieur & gebiedsfotografie?

  • Woningfotografie en -video voor de verkoop van je woning via Funda en/of een verkoopbrochure;
  • Interieurfotografie van commerciële ruimten voor zakelijke doeleinden;
  • Vastgoedfotografie voor bijv. brochures of andere commerciële uitingen;
  • Luchtfotografie met een professionele drone, zodat alle aspecten van je woning of het vastgoed duidelijk in beeld  worden gebracht. 

Wordt jouw woning maar niet verkocht?

Mijn ervaring is dat het de moeite waar is om je woning opnieuw te laten fotograferen, zelfs al heb je al foto's online staan. Het kan een groot verschil maken om de foto's die door de makelaar of door jezelf genomen zijn te vervangen door professionele foto's van een interieurfotograaf. Goede foto's trekken niet alleen meer aandacht, maar zorgen ook voor meer pageviews en uiteindelijk voor meer bezichtigingen.